Svjetski dan očuvanja energije

sepi

14.02.2014. godine, povodom svjetskog dana očuvanja energije Centar za održivi razvoj Vam poklanja brošuru za Vaše najmlađe ! Dođite u naše prostorije u Bosne Srebrene 16 u Brčko Distriktu i uzmite svoj primjerak !

U cilju praćenja ušteda i što učinkovitijeg korištenja energije Centar za održivi razvoj je zajedno sa saradnicima pripremio edukativnu brošuru. Brošura ,,Do Re Mi za prirodu" je namjenjena našim najmlađim sa ciljem da ih usmjeri da odrastu u ekološki svjesne i savjesne ljude koji brinu o svojoj životnoj sredini i daju primjer drugima da učine to isto.

Svaka generacija je odgovorna za prenošenje lekcija o očuvanju planete narednoj generaciji. Kao roditelji svi imamo potrebu da učinimo okolinu, zdravijim i ljepšim mjestom za sebe i svoju djecu. Zato ne postoji bolji poklon za dijete od stvaranja svijesti o tome koliko je priroda značajna za sve nas i znanja da i ono samo može da utiče na očuvanje zdrave okoline. Svjetski dan očuvanja energije i obilježava se kako bi se potaklo bolje shvaćanje i rješavanje problema neučinkovitog korištenja energije.

Učinkovito korištenje energije od interesa je za sve nas; A vi uz „Do, re, mi za prirodu“ uživajte sa svojim mališanima i bez posebnog truda, zajedno učinite okolinu ljepšom i zdravijom!

Dizajn: elt.design2012@gmail.com
Sva prava zadržana