„Do, re, mi za prirodu“

sepi

Centar za održivi razvoj je zajedno sa saradnicima pripremio edukativnu brošuru za najmlađe koja će ih usmjeriti da odrastu u ekološki svjesne i savjesne ljude koji brinu o svojoj životnoj sredini i daju primjer drugima da učine to isto.

Veselog i primamljivog dizajna, „Do, re, mi za prirodu“ će na zanimljiv i jedinstven način naučiti vaše mališane o važnosti zelenih površina, o selektivnom odlaganju otpada, kako da čuvaju okolinu i budu energetski efikasni, da kompostiraju i mnoge druge ekološke lekcije.Ekologija ih uči da vole druga i drugaricu, da vole sve biljke i životinje i prirodu koja je oko nas.

Svaka generacija je odgovorna za prenošenje lekcija o očuvanju planete narednoj generaciji. Kao roditelji svi imamo potrebu da učinimo okolinu, zdravijim i ljepšim mjestom za sebe i svoju djecu. Zato ne postoji bolji poklon za dijete od stvaranja svijesti o tome koliko je priroda značajna za sve nas i znanja da i ono samo može da utiče na očuvanje zdrave okoline.

Nikada nije previše rano za prve lekcije o ekologiji. Stvari koje djeluju kao sitnice mogu značajno da utiču na ponašanje cijele porodice.

Uz „Do, re, mi za prirodu“ uživajte sa svojim mališanima I bez posebnog truda, zajedno učinite okolinu ljepšom i zdravijom !

Brošuru možete pogledati i preuzeti na cor.ba u sekciji Publikacije.

Dizajn: elt.design2012@gmail.com
Sva prava zadržana